Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
CoolBoy323 #9052 üzenetére
Mintha olvastam volna valahol, hogy azért ez nem úgy megy majd. Csak átfutottam, de nem találom megint az írást. Belegondolva érteném is, ha megoldanák valahogy. Az érem másik oldala meg az, hogy az egyszeri játékosnál nem biztos, hogy kreatívabbak lesznek, és talán a korlátot is ki tudják tolni egyesek. Láttam már olyat, hogy egy BIOS cserével ugyanaz a kártya eggyel fentebbi kategóriás képességeket kapott, mert ott egyedül a BIOS volt más. Más cikket találtam, abból ami gyanússá teszi a dolgot:
"A Radeon HD 7790, mely egy Bonaire XT nevű GPU-t tudja amjd magáénak, 256 stream processzorral lenne “erősebb”, mint a jelenlegi Radeon HD 7770, de kevesebb feldolgozó egységgel rendelkezik majd, mint a HD 7850."
"Az új VGA összességében 10%-al lenne lassabb, mint az 1 GB-os GDDR5 memóriával ellátott Radeon HD 7850, viszont néhány játékban, mint például a Crysis 3 és a Battlefield 3, minimálisan többre képes."
Szóval rossz vétel semmiképpen nem lesz, főleg ha jól lövik be az árát. Akkor ár-érték párban igencsak szép helyre kerül a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest