- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
hát bf3ban a hbao jóval szebb képet nyújt és cserébe a teljesitmény is jobban esik, tapasztalat, nekem legalábbis jobban tetszik hbaoval és az ultra séma is hbaot részesiti előnyben az ssaoval szemben, de ssaoval gyorsabb is a játék ami megint csak feltűnő, mert ha az lenne a jobb akkor nagyobb teljesitményt is enne, ettől függetlenül lehetséges hogy általánossában ssao jobb képet ad, de szerintem frostbite 2ben nem így van, cáfolj meg
-
zack
nagyúr
Pont ezért gondolkodom a 6970 CF-ben.
Nem akarok hekkelni, pláne úgy, hogy nem biztonságos. Hozza ez is a 6970 CF szintet ha átkapcsolod, de az már kevésbé biztonságos, mintha beletolod a 2db 6970-et és alapon használod. Majdnem egy árban vannak, tehát egyre inkább hajlok a 2db 6970 vétele felé.
Vettem fogyasztásmérőt (Voltcraft Energy Check 3000), pont azért, hogy tudjam, mennyi lesz a tápomban még a tartalék. Mert a 6970-et is szépen lehet húzni. CF-ben biztos hogy kevésbé, mint egy szál magában, de majd ez is ki fog derülni. -
sestertius
őstag
Ebbe mondjuk rációt nem sokat látok. Ha oda teszi a "választás lehetőségét" azáltal, hogy kapcsolót ad, mellyel emelheted az órajelet, akkor annak használata garancia vesztést nem kellene okozzon - persze ez csak saját vélemény.... amit a gyártóknak nem feltétlenül kell osztaniuk!
Köszönet! -
Whit3Rav3n
senior tag
-
Cybertrone
veterán
Személyi szuperszámítógép? Passzív procihűtésű szerverlapban (legalábbis nemlátok a cpuk-on propellert)... 1 db nyavadt kis vinyóval (a szerver 10 vinyótól szerver
)... Itt kérem szépen azt láthatjuk, hogy nagyon leesett a HD5xxx széria ára, és valaki bevásárolt belőle egy párat a következő 20 évre
Multkor láttam neten egy tesla rendszert... fasza ára volt... 7 számjegy szerepelt benne, és gyanítom ez a kicsi típus voltAm egy ilyen teslát lehetne használni játékfuttatási célra, vagy ellehetne rajta sütni egy vantaget?
Csak nehogy már pirosból legyen kép itten übergrafikai személyiszámítógéprólItt a zöld tesó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest