Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
hát bf3ban a hbao jóval szebb képet nyújt és cserébe a teljesitmény is jobban esik, tapasztalat, nekem legalábbis jobban tetszik hbaoval és az ultra séma is hbaot részesiti előnyben az ssaoval szemben, de ssaoval gyorsabb is a játék ami megint csak feltűnő, mert ha az lenne a jobb akkor nagyobb teljesitményt is enne, ettől függetlenül lehetséges hogy általánossában ssao jobb képet ad, de szerintem frostbite 2ben nem így van, cáfolj meg

-
zack
nagyúr
Pont ezért gondolkodom a 6970 CF-ben.
Nem akarok hekkelni, pláne úgy, hogy nem biztonságos. Hozza ez is a 6970 CF szintet ha átkapcsolod, de az már kevésbé biztonságos, mintha beletolod a 2db 6970-et és alapon használod. Majdnem egy árban vannak, tehát egyre inkább hajlok a 2db 6970 vétele felé.
Vettem fogyasztásmérőt (Voltcraft Energy Check 3000), pont azért, hogy tudjam, mennyi lesz a tápomban még a tartalék. Mert a 6970-et is szépen lehet húzni. CF-ben biztos hogy kevésbé, mint egy szál magában, de majd ez is ki fog derülni. -
sestertius
őstag
Ebbe mondjuk rációt nem sokat látok. Ha oda teszi a "választás lehetőségét" azáltal, hogy kapcsolót ad, mellyel emelheted az órajelet, akkor annak használata garancia vesztést nem kellene okozzon - persze ez csak saját vélemény.... amit a gyártóknak nem feltétlenül kell osztaniuk!

Köszönet!
-
Whit3Rav3n
senior tag
-
Cybertrone
veterán
Személyi szuperszámítógép? Passzív procihűtésű szerverlapban (legalábbis nemlátok a cpuk-on propellert)... 1 db nyavadt kis vinyóval (a szerver 10 vinyótól szerver
)... Itt kérem szépen azt láthatjuk, hogy nagyon leesett a HD5xxx széria ára, és valaki bevásárolt belőle egy párat a következő 20 évre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Multkor láttam neten egy tesla rendszert... fasza ára volt... 7 számjegy szerepelt benne, és gyanítom ez a kicsi típus volt

Am egy ilyen teslát lehetne használni játékfuttatási célra, vagy ellehetne rajta sütni egy vantaget?

Csak nehogy már pirosból legyen kép itten übergrafikai személyiszámítógépról
Itt a zöld tesó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem akarok hekkelni, pláne úgy, hogy nem biztonságos. Hozza ez is a 6970 CF szintet ha átkapcsolod, de az már kevésbé biztonságos, mintha beletolod a 2db 6970-et és alapon használod. Majdnem egy árban vannak, tehát egyre inkább hajlok a 2db 6970 vétele felé.