Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
codilandi
üzenetére
Procilimitre gyanakszom. Nálam egy i5-750 lett cserélve egy i5 2500k-ra, és majdnem 2-szeres fps növekedést kaptam cserébe. Az is procilimitre enged következtetni, hogy 30%-os a gpu kihasználtságod. Továbbá az is, hogy kicsi felbontáson használod, ahol is a vga alig dolgozik valamit.
-
válasz
codilandi
üzenetére
Na szóval..................
Far Cry 3 nál is - maxon minden 1es a vsync 1280x1024 és 60nál nem megy feljebb
Ezt jelenti a VSync------ Amennyi a monitorod frissítési sebessége annyi képkockát generáltat. Szerintem neked 60fps ennyi a legtöbb lapos monitoré.Letöltötted az AMD Catalyst Application Profiles ?
Ez kell a kártyának, hogy mikor hogyan üzemeljen. Nélküle jópár játéknál csak 6970-es szintet hoz a kártya.Amíg nem megy a kártya én nem feszegetném az AB-t. Nekem semmi bajom vele gyári ATI driverrel működik minden. Nem tekergettem semmit benne mindenhez bőőőőőőőőőőőőven elég erő van a kártyában.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi