Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
bigdigit
üzenetére
Én még Xbox360-on játszottam ki a Resident Evil 5-öt, tavasszal, de PC-n is megnéztem, hogy milyen lett. Nálam semmi probléma nem volt.
Én sem vagyok piros szemű, volt GTX-280, és azzal is elégedett voltam.
Engem inkább az ATi nem létező hibáinak "terjesztése" zavar.Ha ennyire elégedetlen vagy, miért nem veszel GeForce-t? Ennyi lenne az egész... nem tetszik, oké. Ott a másik oldal, ki tudja meddig... használd ki...
-
RI/OS
addikt
válasz
bigdigit
üzenetére
megrögzött atisok sose fogják elismerni a hibákat.viszont én nem vagyok piros szemű.
Ja, tudom nálunk is szar, csak hazudjuk, hogy jó.
Majd ha elindítok egy játékot, és lefagy/anomáliázik, stb. akkor majd azt mondom ati a k*rva anyád. De ilyen még nem történt. Hozzáteszem még Nvidiával se.3389: ja mindenki össze vissza telepíti a catalysteket, meg a codeceket, azt lesnek, hogy háááá szétbasztam a rendszert...köcsög ati
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest