Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
sasmedve79
üzenetére
Hát mivel hiány van most per pill a kártyából a nagykerekben is, talán mint láttuk néhány hozzászólással feljebb csak egy kettő jó ha befut, azt meg elkapkodják azonnal, így elég sokat kell várni rá sajnos
Januárig várni kell, az ipon egyébként korrekten gariztat avval nincsen gond, csak a kártyahiánnyal ők sem tudnak mit kezdeni. Türelem kártyát terem tudom így kártya nékül szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Januárig várni kell, az ipon egyébként korrekten gariztat avval nincsen gond, csak a kártyahiánnyal ők sem tudnak mit kezdeni. Türelem kártyát terem tudom így kártya nékül szar.