Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
8nemesis8
üzenetére
Nem nézem én le, emlékszem mikor bejött akkor 33e-ért megvehettem volna még itt vidéken is (amit azóta kicsit sajnálok is hogy nem tettem meg), csak egyrészt a hangja miatt, másrészt a fogyasztása miatt nem tettem. "Bűvészkedni" meg nincs sok türelmem
hogy belőjjem a megfelelő fogyasztást/hangerőt. Az alapból 20-27W fogyasztás az nagyon barátságos, a hangja meg ha zavar (tuti hogy fog
), akkor azt is átszerelem passzívra.
Mondom, nem nézem le a 4000-es szériát, csak mostmár nekem jobban megéri az 5-ösre várni mint 4-eset venni.Méretileg érdekelne még, hogy milyen hosszú, bár "feljavítottam" a gépházat flex és lemezvágóolló segítségével
, így egy 33cm hosszú kártya befér ... 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- További aktív témák...
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
hogy belőjjem a megfelelő fogyasztást/hangerőt. Az alapból 20-27W fogyasztás az nagyon barátságos, a hangja meg ha zavar (tuti hogy fog
), akkor azt is átszerelem passzívra.
, így egy 33cm hosszú kártya befér ...