Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sz.Miki #3454 üzenetére
Ne a procit tuningold, hanem a grafikai összetettséget állítsd maximumra. A honlapomon van jó pár teszt, még ha 4870-nel is, de max. összetettséggel lényegében aludt a processzorom, nem hogy limitálta volna a rendszert.
kasa85: Ha bemész, kérd meg őket, hogy mutassák már meg, hogy rendben megy a kártya, mert neked továbbra sem jó egyik driverrel sem, így nehéz elhinned, hogy valóban jó lenne. Ha megmutatják, és ott nincs hiba, akkor viszont valami más gáz lesz a rendszeredben, bár nem tudom elképzelni, mi lehetne. Ha meg nem akarják megmutatni, akkor mondd meg, hogy szerinted meg kéne tenniük, de beugrasz a fogyasztóvédelmi felügyelőséghez megkérdezni a biztonság kedvéért, úgysem tudod pontosan azt sem, hogyan megy egy KERMI vizsgálat. De vágj ám nagyon ártatlan képet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest