- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
--Rawlings-- #3340 üzenetére
Skacok, nem tudom, Logout-on mikor jelenik meg, de ha valakit érdekel, a honlapomra már feltettem a HD4870 ún. Requiem-tesztjét (nem a játék
). Unigine benchmarkok DX10-ben, DX10.1-ben, DX11-ben, DX9-ben, és OpenGL-ben, valamint régebbi benchmarkok összehasonlítás végett, és az ATI drivereinek szándékos avultatását bemutatandó. Szívesen fogadok minden véleményt, kivéve azokat, amelyek azt kifogásolnák, hogy miért maximális összetettséggel, 8XAA és 16XAF mellett nyúztam a VGA-t.
(Ez a fixa ideám, ha már csúcs VGA-m van, még ha öregecske is.)
Nagyon megköszönném, ha valaki 58xx kártyákon lefuttatná a cikkben szereplő Unigine teszteket hasonló beállításokkal, esetleg egy vs. 4870 cikk keretében.
bolic: Miért kellene játékra quad egy 5xxx kártya alá? Amúgy sztem azért más a neve, hátha valaki nem jön rá, hogy 2 magos kártyáról van szó.
Crytek: Az első 3, 4xxx sorozatra írt driverrel a 4870-em lassabb volt a 3870-emnél DX10-ben, úgy lassabb, hogy kb. 1/3-a a teljesítménynek. Szokásos ATI driver szarakodás, én már az 5xxx sorozat előtt mondtam, hogy majd fél évvel a megjelenés után lesz érdemes ilyen kártyát venni.
eszakas: Az Unreal Engine-ben Havok Phisics támogatás van. Most toltam végig a Bioshock-ot újra, csökkentett órajelű VGA-val.
ceaser: Az ATI-k eleve sokkal jobban kezelik a VRAM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Apple MacBook
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest