- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Ergo akkor vegyen még erősebb vga-t? felőlem mehet bele, de előbb még azt szajkózták itt, hogy kevés lesz a proci. Én erre modtam, hogy akkor legyen határeset és akkor ebbe nem lehet belekötni, mert ugye persze hogy elég sztem is bőven
mod: kezd nagyon nagy káosz lenni, már alig lehet követni hol tarunk
Sok sikert a vásárláshoz wannabeinla
mod2 Ezek szerint akkor szted az X2hőz bőven jó egy 4Ghz. Na ez mondnjuk már meglepő számomra, de nem elhiszem
Csakhát ilyen komoly konfigokhoz kivétel nélkül 4magos dolgokat vesznek a népek
-
Voyage
aktív tag
Figyelj, nekem a húzott 4 magos phenom 2 nem elég az 5850-hez...
E8400 a fasorban sincs.
Utóbbi időben megjelent játékok meg mind támogatják a 4magot, és ami jönni fog, az is fogja támogatni.
Meg nem mindegy, hogy megy a játék, 2 magot 100%-ra leterhel, vagy 4 magot 50-50%-ra, és mellette fut egy böngésző, egy winamp, msn, p2p, skype, stb....Egyébként DX11-től nem kell hasra esni, kb 5-6 játék lesz, ami kihasználja, és fél év múlva úgyis jönnek új kártyák, pl 5890, 5870x2, 5850x2, stb....
wannabeinla: Minél kisebb felbontáson játszol, annál erősebb proci kell hozzá. Minél nagyobb felbontásban, annál gyengébb proci is elég ezekhez a vga-khoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged