Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
Szétszedni viszonylag egyszerű, a hővezető padokra kell vigyázni, és megfelelő csavarhúzókészet sem árt, különben csak szétbarmolod a csavart. Ezután hozzáférsz a ventihez, ki tudod szedni, és ha olyannal szerelték a te karidat is, mint a legtöbb referenciahűtős 5800-ast, akkor szét tudod szedni a ventijét.
Itt egy videó, hogy lehet szétszedni [link], nekem az a fekete fajta volt a kártyámon, ott úgy szeded szét, hogy egy műanyag alátétet kell leszedni hátul a tengelyről, amit megmutat, és utána szétszedni. Ha szétszedted, a csúszócsapágy házába és a tengelyre teszel némi csapágyzsírt (kb. 1000 forintos tétel egy tégely) és már működik is szuperül a ventid.
Baj akkor van, ha a videóban látható (piros), golyóscsapágyas hűtésed van, ott szerintem nem használ ez a megoldás, csak a csapágycsere.
Nekem is zörögni kezdett egy kb. fél éve, bő 2 évesen a Giga ref 5850-em, kapott aztán egy nagyadag jóféle lítiumbázisú csapágyzsírt, azóta halkabb, mint újkorában.
-
Tornado85
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Szia!Látom egy cipőben járunk!
-
Repsol600
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Szerintem könnyű lecserélni semmi nehézség nincs benne. Rámegy persze akármelyik ref hűtés, viszont akkor már valami jobbat vennék rá (Zalman VF3000, Gelid Icy Vision stb.) Ezek sokkal csendesebbek és jobban hűtenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest