Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
Szétszedni viszonylag egyszerű, a hővezető padokra kell vigyázni, és megfelelő csavarhúzókészet sem árt, különben csak szétbarmolod a csavart. Ezután hozzáférsz a ventihez, ki tudod szedni, és ha olyannal szerelték a te karidat is, mint a legtöbb referenciahűtős 5800-ast, akkor szét tudod szedni a ventijét.
Itt egy videó, hogy lehet szétszedni [link], nekem az a fekete fajta volt a kártyámon, ott úgy szeded szét, hogy egy műanyag alátétet kell leszedni hátul a tengelyről, amit megmutat, és utána szétszedni. Ha szétszedted, a csúszócsapágy házába és a tengelyre teszel némi csapágyzsírt (kb. 1000 forintos tétel egy tégely) és már működik is szuperül a ventid.
Baj akkor van, ha a videóban látható (piros), golyóscsapágyas hűtésed van, ott szerintem nem használ ez a megoldás, csak a csapágycsere.
Nekem is zörögni kezdett egy kb. fél éve, bő 2 évesen a Giga ref 5850-em, kapott aztán egy nagyadag jóféle lítiumbázisú csapágyzsírt, azóta halkabb, mint újkorában.
-
Tornado85
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Szia!Látom egy cipőben járunk!
-
Repsol600
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Szerintem könnyű lecserélni semmi nehézség nincs benne. Rámegy persze akármelyik ref hűtés, viszont akkor már valami jobbat vennék rá (Zalman VF3000, Gelid Icy Vision stb.) Ezek sokkal csendesebbek és jobban hűtenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 3
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LEGENDÁS! GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11G
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi