- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
drlovi #28428 üzenetére
Ja, értem, 4850 CF. Így már érthető. Nem tudom, a dirt3-nak mennyi ram kell, lehet annak elég az 512, azt nem volt lehetőségem kipróbálni 512mb-os karival, mivel másfél évvel későbbi játék, mint amikor nekem az utolsó 512MB-os VGA-m volt.
A Crysis WH hétszentség észre fogod venni, pláne azon a részen, ahol leírtam, az az 512-es 4850-en totál élvezhetetlenül ment, az 1GB-sen meg full szépen. De nagyon sokszor előjött sima forgolódásoknál más pályán is, hogy az 1GB-sel a forgás folyamatos forgás, az 512-essle meg darálás. Az átlagon meg lótök se látszott.
Crysis-t elég sokat teszteltük anno, 4870-nél 512MB vs 1GB ramot, 20-25% előny mindenhol megvolt, átlag benchekben is. [link] A 4850-nél nem jön ki ennyire markánsan a különbség, mert nem elég a kari sávszéle, hogy szépen kifussa magát az 1GB-os, ott csak az egyéb, bosszantó memóriahiányos tünetek jelentkeznek az 512-esen, de az épp elég volt szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged