Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
válasz
CptMisi
üzenetére
Nekem idle 50 C° volt az 5850-em, jatekok alatt pedig 80C°+, szoval a Setsugen eredmenyei meg igy is nagyon jok- a furmarkot leszamitva. Most hetvegen nem leszek otthon, de utana kiprobalom a "bebordazast", hatha segit meg. De milyen "meleg levegöre" gondolsz? A videokartyara nem fuj semmi meleget, a procin egy Katana3 van, ami kifele fujja a levegöt, a Setsugen2 pedig szivja felfele (sajnos a procira, ami most ezert hangosabb, hogy a fene enne meg, a lapom nem tudja rendesen kezelni az rpm-et a hütön
...) a hideget, alatta nincs semmi komoly a hazban, csak egy matuzsalem Audigy 2^^ -
dilipok
veterán
válasz
CptMisi
üzenetére
fogalmam sincs, hogy az befolyasolja-e a homersekletet, csak mondtam h nekem azon is van

CimbiX: Kepet most nem tudok csinalni, mert nem igazan szeretnem szetszedni a gepet, de ha itt megnezed az 5os kepet, akkor lathatod hogy teljesen be kellet bordazni azon a reszen mindent. Aztan felulrol fujjak a bordakat a ventillatorok. Nem vagyok benne biztos h neked ez segit barmilyen modon, de en ugy csinaltam ahogy ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
...) a hideget, alatta nincs semmi komoly a hazban, csak egy matuzsalem Audigy 2^^