Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
KlezOne
üzenetére
Szóval akkor menet közben el-el megyeget a kép és akkor fekete képernyőzik. Legalábbis a vidiből amit linkeltél nekem ez jött le.
Én másmilyen fekete képernyőzésre gondoltam.
Nálam egy 5850, melyre egyetlen kijelző van csak csatlakoztatva, de az a Display Port-ra mindenféle aktív vagy passzív átalakító nélkül szokta a következőt produkálni:
a gép hosszabb idejű áramtalanítása után azt bekapcsolva, mikor a W7 betöltő képe eltűnik és átvált az ún. üdvözöljük képernyőre a kijelző jelzi, hogy nincs jel és lemegy alvó módba.
A W7 természetesen tökéletesen működik, betöltődik rendesen. Ha a kijelzőt ilyenkor az 5850 más kimenetére kötöm, akkor kép is van, tehát tökéletesen használható. Viszont a Diplay Port-on mindaddig nincs kép, míg újra nem indítom a gépet. Onnantól viszont semmi gond nincs, akárhányszor is indítom újra a gépet.Azt is megfigyeltem, ha a gép áram alá helyezését követően várok pár percet, akkor rendben indul a gépezet.
Egyelőre nem tudtam kideríteni mitől lehet a probléma és miért csak Display Portnál jelentkezik

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest