- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
KlezOne #18924 üzenetére
Szóval akkor menet közben el-el megyeget a kép és akkor fekete képernyőzik. Legalábbis a vidiből amit linkeltél nekem ez jött le.
Én másmilyen fekete képernyőzésre gondoltam.
Nálam egy 5850, melyre egyetlen kijelző van csak csatlakoztatva, de az a Display Port-ra mindenféle aktív vagy passzív átalakító nélkül szokta a következőt produkálni:
a gép hosszabb idejű áramtalanítása után azt bekapcsolva, mikor a W7 betöltő képe eltűnik és átvált az ún. üdvözöljük képernyőre a kijelző jelzi, hogy nincs jel és lemegy alvó módba.
A W7 természetesen tökéletesen működik, betöltődik rendesen. Ha a kijelzőt ilyenkor az 5850 más kimenetére kötöm, akkor kép is van, tehát tökéletesen használható. Viszont a Diplay Port-on mindaddig nincs kép, míg újra nem indítom a gépet. Onnantól viszont semmi gond nincs, akárhányszor is indítom újra a gépet.Azt is megfigyeltem, ha a gép áram alá helyezését követően várok pár percet, akkor rendben indul a gépezet.
Egyelőre nem tudtam kideríteni mitől lehet a probléma és miért csak Display Portnál jelentkezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest