Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz KlezOne #18924 üzenetére

Szóval akkor menet közben el-el megyeget a kép és akkor fekete képernyőzik. Legalábbis a vidiből amit linkeltél nekem ez jött le.

Én másmilyen fekete képernyőzésre gondoltam.

Nálam egy 5850, melyre egyetlen kijelző van csak csatlakoztatva, de az a Display Port-ra mindenféle aktív vagy passzív átalakító nélkül szokta a következőt produkálni:
    a gép hosszabb idejű áramtalanítása után azt bekapcsolva, mikor a W7 betöltő képe eltűnik és átvált az ún. üdvözöljük képernyőre a kijelző jelzi, hogy nincs jel és lemegy alvó módba.
    A W7 természetesen tökéletesen működik, betöltődik rendesen. Ha a kijelzőt ilyenkor az 5850 más kimenetére kötöm, akkor kép is van, tehát tökéletesen használható. Viszont a Diplay Port-on mindaddig nincs kép, míg újra nem indítom a gépet. Onnantól viszont semmi gond nincs, akárhányszor is indítom újra a gépet.

Azt is megfigyeltem, ha a gép áram alá helyezését követően várok pár percet, akkor rendben indul a gépezet.

Egyelőre nem tudtam kideríteni mitől lehet a probléma és miért csak Display Portnál jelentkezik :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés