Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Szia!
Nekem is volt ilyen gondom. VGA-t cseréltem a gépbe és nem akart elindulni. Se kép se hang. Mondom most mi van. Előtte fagyot a rammal a gép. Kék halál folyamatosan. Gondoltam táp csere. Erre megmozgattam a hangkártyát a képbe és indult.
Valahová hozzá érhetett és zárlatot okozhatott. Áttettem egy másik slottba lerögzítettem rendesen és azóta nincs gond. Már ram hibával sem fagyogat. Mindenre gondoltam csak nem arra hogy valami zárlatos, stb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valahová hozzá érhetett és zárlatot okozhatott. Áttettem egy másik slottba lerögzítettem rendesen és azóta nincs gond. Már ram hibával sem fagyogat. Mindenre gondoltam csak nem arra hogy valami zárlatos, stb lehet.