Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nem nem nagy gáz!

Én is így vagyok ezzel! A 10.3a hozott esetenként játéktol függően 10/20% gyorsulást ami ha nem is volt létfontosságú de jól esett. Majd a 10.5 re leszek kíváncsi meg a tapasztalatokra vele kapcsolatban ha jó lesz akkor az is települ a gépemre.(#11246) CptMisi: Egészen odáig hogy nem hívták fel a figyelmem erre a laggolásos témára én észre sem vettem. Most sem zavar, és diagramokból kiderült számomra hogy nem túl nagy gondrol van szó ami ráadásul úgy tűnik driveres hibára vezethető vissza. Ha javítható javítsák ki. És kapnak egy piros pontot.
(#11245) Sárpac: Na akkor jöhet csak csinálják meg rendesen!
-
CptMisi
őstag
válasz
tzsolesz
üzenetére
"néha telepítsétek újra a winfost (hiszen az már beavatkozás nélkül is képes magát összehányni)"
kurva jó
ezt betehetem az aláírásomba? esetleg névvel is?

most már tudom, hogy nem érdemes cserélgetni a drivereket...adok majd még egy esélyt, meg még sokat valószínűleg, mert úgy se lenne pénzem és szívem, mert a kártyát megszerettem, lecserélni
amúgy, ha meg lesz egyszer az SSD-m, akkor sűrűbben fogok win-t telepíteni szerintem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Suzuki topik
- Synology NAS
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung A17 mobiltelefon
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi