Hirdetés
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sh4d0w: Az Oracle hack
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomuko
csendes tag
Ha gyökeresn nem is, de átmeneti megoldást találtam. A photoshop verziószámának visszaléptetése segített. 24.5-ig mentem vissza, utána már nem lépkedtem az új verziók felé. Könnyen lehet, hogy újabb verzióval is stabil lett volna (nem kísérleteztem ki hogy hol jön elő a kékhalál). Viszont nem szerettem volna kompromisszumokat és további szoftveres problémákat, ezért váltottam egy rtx 4070-re. Ezzel nincs gond. kopp kopp kopp
-
gomuko
csendes tag
Azóta se találtam megoldást.. Szerintetek van értelme vele bajlódni, vagy küldjem vissza a kártyát? Még benne vagyok a 14 napban.
-
gomuko
csendes tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék tőletek. Talán találkozott más is a problémával...
Nemrég szereztem be egy SAPPHIRE RADEON RX 7800 XT 16GB NITRO+-t újonnan. Nagy volt az öröm, viszont egyből jött a feketeleves, mikor munkára fogtam a photoshopban.
Mikor neutral filtereket, eltávolító eszközt használok pár kép elkészítése után kékhalál és VIDEO DXGKRNL FATAL ERROR. Egy 1660 ti-t váltott. Soha nem volt ilyen probléma vele és más kártyával sem.Végigzongoráztam a neten található leírásokat, meg is csináltam mindent. De nem sikerült megoldani a problémát. Végső elekeseredésemben win gyalu és bizalom, hogy működni fog. De hamar kiábrándított, a ma délelőtti munkafolyamat során ismét kékhalál lett a munkából.
Segíthet egy win 11 upgrade ezen (most win 10 fut)?
Találkozott esetleg valaki ilyennel? Szoftveres vagy lehet hardveres a probléma?
Nagyon nagyon megköszönöm, ha egy tapasztalt kolléga segítséget tud nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vicces képek
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Programozás topic
- BestBuy topik
- Memóriakártya topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- Eladó SAPPHIRE Radeon GPRO X080 10GB ( RX6700 10GB)
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest