Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HantekDSO
junior tag
válasz Gebriel #9303 üzenetére
Pl. a z MSFS 2020-hoz. A 24GByte 80%-ban van kihasználva. OK, ez egy réteg játék, réteg igyényes. De van ilyen. Passziánhoz nyilván elég ennek a töredéke is!
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
válasz Gebriel #9303 üzenetére
Skyrim moddolva alapból nem elég (pedig nem is 8k modok vannak fent). Cyberpunk 1600p PT moddolva 10GB maxolva van, némely helyen microlagos. (framegent is használok) Szintén nem a legnagyobb textura modokkal.
Vicc de nem is játszom 4k-ban, 1600p-s a monitor 60hz-en. Nem tudom mi van újabb címeknél de inkább bebiztosítanám előre magamat ha már ezeknél a régieknél ennyi elfogy.
Szeretek moddolni, az az alap hogy az igényeimre formálom a játékokat. Meg aztán nem akarok abba a hibába esni hogy nvidia fogja magát és a köv szériában kihoz 16GB-os kártyákat majd a fejlesztők is arra méretezik a játékokat aztán cseszhetem az erős GPU-t ha vram meg elfogy a fenébe. (RTX 3080 10GB tipikusan ilyen)
Tehát elhiszem azt hogy most éppen elég az esetek 90-99%-ban a 12GB vram de cseszhetem ha pont azzal akarok játszani ahol nem elég.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- Bestbuy játékok
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest