- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimitryj
aktív tag
Na srácok ennyit a 20miló helyen leírt beállításokról.
(Integráltal driver feltelepít, diszkért kártya be biosban elsődleges az onboard és dualgraf engedélyezve, kábel átdug a diszkrét kártyára és bebbotol, control centerben a dual bekapcs és restart)Mikor már feladtam mondom franc szórakozik legalább biosban legyen képem átállítom a kimenetet PCI-e -re az alaplapiról. Bebootol VirtuMVP bekapcs eredmény:
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
Frigetrus #6495 üzenetére
Hát ja, Csak azt nem értem hogy miért írja ki hogy dg-ben van ha mégsem működik. nem lehet esetleg valami egyéb bios beálítás is ami befolyásolhatja a működését? Lehet probléma az hogy mivel dugom rá a monitort (bár ez elég távolinak tűnik)? Illetve hogy hogy tudnám kideryteni? Szerezzek egy másk kártyát és próbáljam ki avval? Stb...
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
Frigetrus #6493 üzenetére
Lehet rajta okoskodni de nem ez volt az alap kérdés. Amúgy az az értelme hogy van egy integrált videókarid, ha mellé teszel egy diszkrét kártyát gyakorlatilag kidobtad az integrált teljesítményét és csak ott "filyel a gépben".
Szóval csak az a lényeg nem vágom miért nem működik (én hagytam valamit ki vagy csak fos valami HW). -
Dimitryj
aktív tag
válasz
ArmanD. #6482 üzenetére
Már volt telepítve driver fogtam leszedtem, a diszkrét karit kikaptam. BIOS-ban primary graphics: onboard, egvártam amíg bebootol és felismer mindent driverek vissza telepítése. Újraindítás megvár amíg mindent betölt stb, majd shut down. Diszkrét kártyát be, bekapcs, BIOS megjelenik a dual graph engedélyezése autoról enable-re F10 restart. Monitor csati átdug a kártyára és vár szép türelmesen. AMD Control centerben dual graph bekapcs.
találtam hozzá egy tesztet ahol nézték ezt a konfigot is: [link]
-
Dimitryj
aktív tag
Valaki próbált már belőni A3850et 6750-el dual grafba? Tapasztalat?
Nekem elég érdekesen működik: 3D manrk Vintage -el teszteltem
6750 single: 7700 pont
A3850 + 6750 dual: 7200 pont
A3850 + 6750 dual + amd overdive : 7500 pont???
-
Dimitryj
aktív tag
Nem tudja valaki hogy kell e bármit állítani biosban a A8-3850+HD6670 kombóhoz? Betettem a videókarit de folyamatosan kékhalált generál :/
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
Tomix24 #5489 üzenetére
Az ok túlságosan nem akarom cibálni, inkább az a kérdés hogy hogyan tudom belőni, mmint kell e feszeket piszkálni illetve milyen FSB amit kb el lehet érni.
Kicsit off de milyen ocsó de faja hűtőt tudnátok ajánlani erre egy ilyen hűtő elég lehet rá?
-
Dimitryj
aktív tag
Eh hülye net.
-
Dimitryj
aktív tag
Beújítottam egy A8 3850-es procit egy Asrock A75 pro4 MVP-vel. A kérdésem az lenne meddig lehet húzni és érdemes e húzni az IGP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Metal topik
- Milyen routert?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core I5-8600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest