Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimitryj
aktív tag
Na srácok ennyit a 20miló helyen leírt beállításokról.
(Integráltal driver feltelepít, diszkért kártya be biosban elsődleges az onboard és dualgraf engedélyezve, kábel átdug a diszkrét kártyára és bebbotol, control centerben a dual bekapcs és restart)Mikor már feladtam mondom franc szórakozik legalább biosban legyen képem átállítom a kimenetet PCI-e -re az alaplapiról. Bebootol VirtuMVP bekapcs eredmény:
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
Frigetrus
üzenetére
Hát ja, Csak azt nem értem hogy miért írja ki hogy dg-ben van ha mégsem működik. nem lehet esetleg valami egyéb bios beálítás is ami befolyásolhatja a működését? Lehet probléma az hogy mivel dugom rá a monitort (bár ez elég távolinak tűnik)? Illetve hogy hogy tudnám kideryteni? Szerezzek egy másk kártyát és próbáljam ki avval? Stb...
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
Frigetrus
üzenetére
Lehet rajta okoskodni de nem ez volt az alap kérdés. Amúgy az az értelme hogy van egy integrált videókarid, ha mellé teszel egy diszkrét kártyát gyakorlatilag kidobtad az integrált teljesítményét és csak ott "filyel a gépben".
Szóval csak az a lényeg nem vágom miért nem működik (én hagytam valamit ki vagy csak fos valami HW). -
Dimitryj
aktív tag
válasz
ArmanD.
üzenetére
Már volt telepítve driver fogtam leszedtem, a diszkrét karit kikaptam. BIOS-ban primary graphics: onboard, egvártam amíg bebootol és felismer mindent driverek vissza telepítése. Újraindítás megvár amíg mindent betölt stb, majd shut down. Diszkrét kártyát be, bekapcs, BIOS megjelenik a dual graph engedélyezése autoról enable-re F10 restart. Monitor csati átdug a kártyára és vár szép türelmesen. AMD Control centerben dual graph bekapcs.
találtam hozzá egy tesztet ahol nézték ezt a konfigot is: [link]
-
Dimitryj
aktív tag
Valaki próbált már belőni A3850et 6750-el dual grafba? Tapasztalat?
Nekem elég érdekesen működik: 3D manrk Vintage -el teszteltem
6750 single: 7700 pont
A3850 + 6750 dual: 7200 pont
A3850 + 6750 dual + amd overdive : 7500 pont???
-
Dimitryj
aktív tag
Nem tudja valaki hogy kell e bármit állítani biosban a A8-3850+HD6670 kombóhoz? Betettem a videókarit de folyamatosan kékhalált generál :/
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
Tomix24
üzenetére
Az ok túlságosan nem akarom cibálni, inkább az a kérdés hogy hogyan tudom belőni, mmint kell e feszeket piszkálni illetve milyen FSB amit kb el lehet érni.
Kicsit off de milyen ocsó de faja hűtőt tudnátok ajánlani erre egy ilyen hűtő elég lehet rá?
-
Dimitryj
aktív tag
Eh hülye net.
-
Dimitryj
aktív tag
Beújítottam egy A8 3850-es procit egy Asrock A75 pro4 MVP-vel. A kérdésem az lenne meddig lehet húzni és érdemes e húzni az IGP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.