- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Gondolom ez az "általános" funkciókra vonatkozik, értsd: Windows Copilot. Arra van eleve megadva a minimum TOPS amihez ezt próbálják adatként illeszteni. És ilyen szinten majd az alap, beépített funkciókhoz megfelelő mérőszámot ad.
Máshoz meg egyedileg kell majd nézni, hogy mi és mennyire tudja használni.@azbest
Szerintem nem lehet 1000 USD. Ugyan noname-ebb gyártóknál, de a 370-es modell van ilyen árszinten. Ami szerintem lentebb fog eleve menni ha megjelennek az újak, olcsóbb, de az átlagnak megfelelő versenytársként. Noname-eket 5-600 USD körül jelentettek be.
Nevesebb NUC-ról nem tudok, de notiban is 1400-1500-ról indulnak Asusok 370-essel, pár napja jelentették be a Lenovókat 1000-től (a nagyobb) Krackannal, szóval innen sem reális szerintem. Ezeknek elvileg a megfizethető, dömping kategóriába kellene jönniük az összes formában. Ami amúgy jó lenne, mert szerintem ahhoz képest igen erősre sikerültek.
Várom őket szeretettel bármilyen formában. -
azbest
félisten
marketing
vicces, amikor windows alatt a gpu terhelésnél mutatja a gpt futtatást. Az AI -nál nem, mert az valami más. Az npu megint más, de az meg butított szokott lenni, hogy csak egyszerűbb dolgokra jó: kamera háttér homályosításra használják csak talán.
Meg, ha jól értem, a topsnak sincs semmi értelme, mert mindig mást jelent. Attól függ, hogy mit akarnak futtatni rajta.
-
S_x96x_S
addikt
> Synthwave: "A maximum 50 AI TOPS teljesítményű újdonság"
manapság már nem egyértelmű, hogy az AI TOPS mit takar.
"Overall TOPS" vs. "NPU TOPS" ?
mert mindkettő az "AI Engine Capabilities" - alatt fut.----------
A kisebb
AMD Ryzen™ AI 5 340
AI Engine Capabilities
- AMD Ryzen™ AI: Available
- Overall TOPS : Up to 59 TOPS
- NPU TOPS : Up to 50 TOPSAMD Ryzen™ Al 7 350
AI Engine Capabilities
- AMD Ryzen™ AI : Available
- Overall TOPS : Up to 66 TOPS
- NPU TOPS : Up to 50 TOPS -
ddekany
veterán
OK. És akkor ebből kérjük csak az alaplapot az integrált APU-val, szabványos form factor-rel. Jaaaa, hát hogyan tetszik képzelni, aztat nem leheeet!
-
azbest
félisten
jól hangzik, de lehet van két probléma vele:
- nálunk valsz nem is lehet kapni
- az ára lehet ezer dollár feletti (barbone)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest