Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Jó is lett volna, de X mennyiségű várost, falut kellett le le leyarezni, ami elfogyott egy idő után (nem csak én csináltm hanem sokan voltunk), és akkor engem már várt Dánia.

Annyiból jó volt, hogy itthon a gépem mellett kerestem annyit amennyit külföldön keresnék, sőt picivel még annál is többet. Akkor vettem pl a mostani mosógépemet is. Jó lenne ez most is, de sajnos nincs
A játék meg (Pokemon GO) elvileg tök népszerű lett
és némi büszkeséggel tölt el, hogy részem volt benne. (egy ideig a googlemapson is látható volt egy általam készített rész, ma már frissítődött, így sajnos nincs meg már).#94913 DarthSun : emlékeim szerint a VIA 4 in 1 driver után ment a 768MB RAM is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő