- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #86927 üzenetére
Frissítgetem folyamatosan, illetve találtam pár hibás elnevezést, azokat is korrigáltam, most is van folyamatban hibás fájl név korrigálás.
Az Asrock X79 Extreme 9 lapban végzett teszteket érdemes fenntartásokkal kezelni véleményem szerint, mivel a lap roppant hektikus volt, így a Giga X79 UD3 érkeztével ki is soroztam a sorból.Lassan végzek az i7-3820+HD3870 páros különféle variációival, OC/UC/HT ON/OFF minden van, és minden teszt fullosan ment le ezúttal.
Ez a VGA már elég erős hozzá, hogy látszódjon a CPU ereje/gyengesége, kiválóan skálázódik a pontszám.
Egy jellemző maradt állandó: a ramok XMP-vel mennek minden esetben, azaz 2133CL9 és Quad-Channel módban (4*2 GB).X99 XP alatti speedstep hiánya: az eszközkezelőben neked nem maradt hiányosság ?
#86957ityam: Pöpec !
Remélem hibátlam.
Úgy néz ki, hogy a nyák a piros színétől eltekintve követi a ref. kialakítást, még a hűtés is hajaz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Vírusirtó topic
- OLED TV topic
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest