Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem eleresztődött a dolog, még 2010 végefelé, és nem is baj, mert egészen 2014 elejéig úgyis esélytelen lett volna. Akkor meg úgyalakult, hogy lett pénzem Core I3 4330-ra is, ami azért gyorsabb és sokkal újabb technológia is volt (2009 Q1 VS 2013 Q3), na meg 10+ év AMD használat után kicsit bennem volt az "oldalváltás" izgalma is, így némi mérlegelés után maradt a 4th gen I3. nem is bántam meg

Nyilván egy X6-os Phenom II esetén másképp döntök, de annak már akkor horror ára volt, a Phenom X4 amúgyis használt lett volna és lassabb, a bulldozeres FX-ekben meg nem hittem, szóval eléggé adta magát a történet.
Itt nyilván az volt a cél, hogy egy adott keretösszegből a lehető leghasználhatóbb napi gépet tudjam összehozni, ami kihajtja a HD4890 1GB OC-s kártyát is (a Phenom 9500, mint az utólagos mérésekből kiderült, még a HD4850-est sem tudta rendesen kihajtani)
(az a szerencsém volt, hogy egy ideig a Phenom 9500 és az I3 párhuzamosan mérhetően elérhetőek voltak számomra, ahogy a HD4850 és 4890OC is, így mindent tudtam mindennel mérni. Anno elég sok grafikon meg teszteredmény is született (amire emlékszem, hogy az I3 még HD4850-el is elverte a HD4890-es + Phenom 9500-at
).
Lehet egy nap belefutok az eredményekbe vagy megtalálom, akkor prezentálni fogom őket, de van rá némi esély, hogy a nagy 2015 januári adatveszteségben odalettek
(több mint 800GB adatom szállt el eddig tisztázatlan körülmények között, és mindössze kb 100GB-nyiról volt backup, egy másik winyón (a 120-ason), mai napig nem tudom pontosan mi minden veszett oda).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 14 128GB Független, Újszerű állapot
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
(több mint 800GB adatom szállt el eddig tisztázatlan körülmények között, és mindössze kb 100GB-nyiról volt backup, egy másik winyón (a 120-ason), mai napig nem tudom pontosan mi minden veszett oda).