Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Egy DVI portosat szeretnék, mert a monitoromon már csak HDMI van, aztán ránézek az árakra és rájövök hogy jó nekem a 9250 / G550 / 6200 is PCI-ban.
[link]
Alapvetően egy erős PCI kártyát szeretnék Windows 98 SE alá, és az nvidia driverekkel már pórul jártam, szóval marad a Matrox vagy a Radeon. -
r0b3r
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Először mindig az egyik oldalon nyomom be a fület és húzom fel finoman egy-két mm-t a procinak azt a végét. Épp csak annyira, hogy a reteszelő fül nem tudjon visszaugorni zárt állapotba. Ezután ugyanezt a másik oldallal is. Amikor már nem fogják a reteszelő fülek egyik oldalon sem, akkor szépen finoman ki lehet mozgatni a procit a foglalatából.

-
quailstorm
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Dísznek, S3-nak lehet hogy ez még drága. Úgy alapvetően én is begyűjteném, de nekem már ott van 10+ éve a Savage 4 32MB AGP. Annál többet nem tud nyújtani a Savage IX 20k-ért se és ingyen se. Szóval használati értéket nem nyernék vele.
-
arn
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Bizonyos retro hw azert draga, mert ritka, nem azert mert jo. Es epp azert ritka vmelyik, mert szar, es nem volt nepszeru
nehany elborult fanon kivul mindenkinek nyilvanvalo volt, hogy messze el vannak maradva. -
arn
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A secc1 prociknal a procin van a lock, ott meg ugy mukodott ahogy kellett. A secc2 mar messze nem olyan stabil cucc, de a lock az alaplapba dughato muanyag tartokon van. A slotketekhez szoktak adni meg ilyen muanyag tartokat, amik a helyen tartjak… latszik, hogy az egeszet a secc1hez talaltak ki, a kesobbi megoldasok mar nem az igaziak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Formula-1
- Call of Duty: Warzone
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Társasjáték topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nehany elborult fanon kivul mindenkinek nyilvanvalo volt, hogy messze el vannak maradva.
DarthSun