Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Fred23
üzenetére
Nekem is az az időszak a kedvencem, és részben ezért is. Imádtam, hogyha valamiből új gen jött ki, akkor az tényleg komoly előrelépés volt, aztán generáción belül is (elég ha csak a korai P3-asokat a Tulatinokhoz hasonlítjuk, mekkora előrelépés már? De a korai S423-as Wilamette és a csúcs Prescottok között is mekkora különbség volt? stb. )
Volt 20 ezred VGA-ra, vártál 2 hónapot, és kétszer olyan jót vettél... Most van 200 ezred VGA-ra (mindenki körberöhög, hogy csak ennyi?), vársz két hónapot, és kétszer annyiért veheted meg ugyanazt
Másik oldalról, alig bírtam anyagilag (ma már nem is bírnám, annyi más mindenre is kell a pénz), és örültem volna egy kis technológiai lassulásnak.
Egyébként 2004-tőúl fokozatosan kezdtem is lemaradozni, bár 2007ben vettem 7300GT-t bele, 2009-re lényegében véve súlyosan elavult technikával nyomtam, annak ellenére is, hogy addigra a fejlődés jelentősen lassult, és korai A64-eseket reggelizett a gépem. (AZ SSE2 hiánya tett be elsősorban, másodsorban szép óvatosan kezdett hiányozni egy második mag is ... )
Ami elindult az minden röccenés mentesen futott, de egyre több játék volt, ami el sem volt hajlandó indulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Metal topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DarthSun