Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Fred23 #78617 üzenetére

Nekem is az az időszak a kedvencem, és részben ezért is. Imádtam, hogyha valamiből új gen jött ki, akkor az tényleg komoly előrelépés volt, aztán generáción belül is (elég ha csak a korai P3-asokat a Tulatinokhoz hasonlítjuk, mekkora előrelépés már? De a korai S423-as Wilamette és a csúcs Prescottok között is mekkora különbség volt? stb. )
    Volt 20 ezred VGA-ra, vártál 2 hónapot, és kétszer olyan jót vettél... Most van 200 ezred VGA-ra (mindenki körberöhög, hogy csak ennyi?), vársz két hónapot, és kétszer annyiért veheted meg ugyanazt :(

Másik oldalról, alig bírtam anyagilag (ma már nem is bírnám, annyi más mindenre is kell a pénz), és örültem volna egy kis technológiai lassulásnak.
    Egyébként 2004-tőúl fokozatosan kezdtem is lemaradozni, bár 2007ben vettem 7300GT-t bele, 2009-re lényegében véve súlyosan elavult technikával nyomtam, annak ellenére is, hogy addigra a fejlődés jelentősen lassult, és korai A64-eseket reggelizett a gépem. (AZ SSE2 hiánya tett be elsősorban, másodsorban szép óvatosan kezdett hiányozni egy második mag is ... )
    Ami elindult az minden röccenés mentesen futott, de egyre több játék volt, ami el sem volt hajlandó indulni...

Új hozzászólás Aktív témák