Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Kadi Laci #76589 üzenetére
Megtaláltam a hirensbootos pendriveom. Kiszedtem egyik ramot, winyót, dvdtm aksit Video ki-bemenetes panelt.
Hirensboot menüig eljutok. MiniXP bootnál végigtölti a karakteres módban a hosszú csíkot majd restartol. Memtest elindult 1 másodpercre majd újraindul. system info 1 másodpercre elindul aztán újraindul a laptop. Még egy dost sem sikerül betöltenie mert újraindul.
találtam egy 20V 4,5A es tápot de azzal néha be se kapcsol néha bekapcsolás után 1-2 másodpercel kikapcsol.
Lehet csak egy nagyobb teljesítményű táp kéne neki?
Vagy itt más lesz a galiba szerintetek?Szerk: alaplapi elemet kicseréltem így legalább cmosra nem panaszkodik és meg is őrzi a beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest