Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz gban #72162 üzenetére

Úgy tudom hogy főleg chipset, de azonos chipset esetén az alaplap megjelenési ideje is befolyásolhatja.

(#72163) alvaro : nem vettem le a matricát, de látom már megmondták milyen chip van alatta

(#72166) Chris82 : jó a CF, lehet hogy még jobb is mint az SD, nekem az a gondom vele hogy ritkul és drágább is, valamint a cégnél régebben mindíg befigyelt hogy némelyik pin-tüske begörbült, aztán meg már bizonytalanná is vált, bár ott a rendszeres tesztekhez nagyon sokszor kellett cserélgetni

(#72170) Bile Demon : nálam stabil Cyrix5x86/120 procival, bár régen használtam, a géppiramisban pihen. Ebben a lapban, evvel a rammal ment az AMD5x86/133 @200- on, arról is nevezetes. SIS, Lucky Star- ból is van több fajtám (meg még más chipesből is), amelyikben megy az EDO, de én sem méregettem ki FPM- hez viszonyítva, megelégedtem hogy működik azt jó'van

(#72176) PeachMan : melegszik rendesen már a 2000- es is, én is tettem arra is ventit. Ráaberrálható a 3000/3500- ra is, sufnituningban semmi nem lehetetlen :B :DDD .

Új hozzászólás Aktív témák