- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
válasz
Chris82 #70925 üzenetére
Sztem semmi gond vele. Ha van keress olyan kábelt, ami nincs ledugózva. De 20-25 évvel ezelőtt olyan eretnekséget is csináltam, hogy kifúrtam a dugót, pici 1-es fúróval.
Egy floppy használatához alapból nem kell az összes láb. Ezt általában nem látod, mert a helyén van a tű, csak nincs bekötve. Van egy olyan kis floppy meghajtóm, aminek a csatlakozójába nem is hagyták benne az NC lábakat így látszik, hogy vagy 8-10 pin nincs is bekötve.
-
ityam
őstag
válasz
Chris82 #70925 üzenetére
A 70913 as postodban lévő kábelen felülről a második csatlakozó megy a nagy floppy drivera szerintem. ami a 70925 ön van csatlakozó az az 1.44 es floppyra való
szerk.: lehet az alaplapra nem megy rá? nekem az alaplapon a 3. tű hiányzik a kiss floppy meghajton pedig minden tű megvan. szóval lehet tényleg lyukasztani kell a kis floppyhoz. de ehhez már nem értek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest