- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6x86 L-em vol és meglepően jól tuningolható volt. Lehet mert IBM mgának leválogatott néven adta vagy csak belenyúltam. 2x 66 helyett ment 2x75-ön. 2x83-hoz már rendesen feszelni és hűteni kellett, de igencsak szedte a lábát. Már quake-ben is majdnem felért a 150MHz-es Pentiumhoz, pedig annál sokkal olcsóbb volt. Ha meg nem FPU intenzív volt, akkor száguldott. A K6, majd a tuningos 166-os MMX persze földbe döngölte, de valami 10k körül vettem kéz alól.
300A után maradtam Intel vonalon. Még 1GHz-es Coppermine is volt benne. Aztán jött a Tualatin, de az már sógorom gépében ment évekig én meg ugrottam egy 2000 PR-es Thortonra. Persze jól megmoddolva Bartonná. Aztán jött a 939 ami ütött nem is kicsit.
De aleg emlékezetesebb amit mindig emlegetek az egy TI 486DX2 80 100-on járatva 5V-on. VLB, válogatott kártyákkal. Az volt az igazi budget bombázó.
Ma már egy gépet 3-4 évig használok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest