- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krisz67 #51029 üzenetére
Az AthlonII konfigomban a 700W- os Akyga hasonló, 12V- on gyenge az összteljesítményhez képest, de azért 400- at kipörget rendesen, kell is, mert a GTX285 zabál. 5V- on viszont izmos, lehet rá pakolni az USB- s cuccokat rogyásig.
Más : a retro határán mozgok mostanában, hűtőcsere fotókkal, rögzítési folyamat, gép, tesztek. Itt fejtettem ki . Hát a hőcsöves gyárinál klasszisokkal jobb, nálam ajánlott hűtő a Broken, precíz a felfogatása is. Adalék hozzá, feltettem a második ventit is rá.
Hőfokok - terhelés :
idle :A változatosság kedvéért most szembefordítottam a légáramlást, tesztelem még, a lecsapódó örvény miatt a VRM és a NB kézre is hidegebb, a CPU talán kicsit feljebb megy, de még nem biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest