Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Szegeden ilyet nem hallottam az elmult ket napban.
bacsis: Ez igy van, minden viszonylagos. De regebben te sem hitted el nekem, hogy az a kis szutykos Cerka azert a penzert veri a tobbieket.
Tim82: Egy 8400GS mar tudja. De ott a 1155, aminel max a 24p pontossaga lehetne problema, de aki ilyen gepet vesz, annak mindegy. Proci lappal, memoriaval megvan 20-bol. Jatszani csak regi dolgokal fog rajta az ember, de ennyi penzert ne varjon csodat. Lehet probalkozni FM1-FM2 vonalon, de ami mar ertelmes (5600k) az nem ennyibe kerul es kell neki a dual memoria.
Fenyő: C2D proci-lap kicsit olcsobb, de a teljes gepet nezve a kulonbseg nem akkora, hogy ne 1155-re ugorjon az ember.
-
Tim82
félisten
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Ja, ha válaszolok egy témakörben zajló beszélgetés egyik HSZ-ére
Igazad van, velem van a baj, hogy nem tudtam kellően értelmezni, hogy random kiválasztottad valamelyik hsz.-emet, az adott hsz.-re írtad, hogy nem értesz egyet vele, majd az adott hsz.-hez semmilyen módon nem köthető tartalomban leírtad, hogy milyen gépeket használtok és az jó. Ebből nekem tudnom kellett volna, hogy bármi konkrét utalás nélkül, de az SSD-szálról van szó. Elnézést!

Játékot sehol sem említettem személyszerint
A veled való szálban én sem...
Amúgy meg még mindig annyit írtam gyakorlatilag a játékok témájában, hogy a "pár éves játékok" halmaza enyhén túl nagy, egy 7-10k-s VGA nem fogja élvezhetően elfuttatni mondjuk a Crysis 3-at, de a Shadowrunt igen. Ezért is írom, hogy meg kéne talán pontosabban határozni azt a halmazt.az, hogy ki mire szeretné használni, teljesen szubjektív
Ezért is mondtam azt is, hogy ezért lenne jó meghatározni valamilyen közös nevezőt abban, hogy mit tekintünk "hétköznapi használatnak" és arra többé-kevésbé alkalmas gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Jövedelem
- Crimson Desert
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest