Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz KROK640 #124882 üzenetére

Memória téren én most ezzel a mebnyiséggel már megleszek, max a 2 AM4 ITX-et cserélem mATX-re, és akkor össze tudok rakni mindkettőbe 64 gigát, a 9. gen-t meg felszámolom. De nem hinném, hogy ezt meg kéne lépnem, amit a vga-m elvisz, ahhoz a 32 giga ram is elég lesz szerintem.

Ha már a vga szóba jött (mert szóba hoztam, ahogy Hofi mondta ;] ), az is aggasztó terep. 6000-es Radeonom van, egyelőre elég, amire kell, de na! Ha ez a gép kiöregszik, akkor egyben újat kell majd vegyek, az biztos. Mondjuk ezt is úgy vettem, és hosszabb távon lehet, hogy jobb ez így, mint egyszer platformot, egyszer vga-t fejleszteni. :F

Ami még aggasztó, az a háttértár. Lehet, hogy beleugrok 2 db 4 terásba még most, fene tudja, hogy alakul később. Nagyobbat nem szeretnék, 4 tera is épp elég adatvesztés egyszerre, ha beüt a krach. Ssd-vel talán megvagyok, de persze mindig jó, ha van sztokk. 2,5-esből lenne klassz egy 2 terás, de azoknak amikor legutóbb néztem, nem volt valami jó az ár-érték arányuk. :(

Új hozzászólás Aktív témák