- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #119780 üzenetére
PS :
Direkt villanásnyi külön hsz- ban - ha nem hajtod meg a NW- ot fullra, akkor nem tudod bizonyítani, hogy gyorsabb mint a mezei D0 Presim.
Én már bizonyítottam hogy sokkal gyorsabb, mint a korai PH tesztben(állításod is tükrözi, meg jópár egyéb hsz is, de ezek szintúgy nincsenek alátámasztva, hiteles, dátumbélyegzős, nickneves mentésekkel), most Te következel...elvégre a kiinduló véleményed az volt hogy ez nem így van, ma meg én már bizonyítottam, hogy az NW kb a pincében van már a sima D0 Presihez képest is.
Csak egy mai verseny döntheti el, le a kalappal a korhű tesztelő PH szakértők előtt, a mai erőviszonyokat viszont ők sem láthatták, nem voltak időutazók 20 évvel későbbre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest