Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Czo

addikt

válasz leweegee #117710 üzenetére

Azt tudom, hogy a futo OS alatt ezek mennek, illetve azt is, hogy szabvany USB HID is megy, csak az Apple azt is megcsinalta, hogy a sajat cuccanal megy a BT keyboard is. Sott, ha az iMacban levo beepitett BT modult kiszereltem (iMac Early 2011 modell), es behakoltam PC-be (USB D+/D- csatlakoztatva kozvetlenul, az majd 5V-t 3v3-ra konvertalva), akkor ott is ment. Marmint, ha igy ha a Windows alatt telepitettem a generikus Broadcom BT drivert, majd parositottam vele egy BT keyboardot, akkor reboot utan, ez a BT keyboard, a BIOS-ban is jo volt DEL-t nyomni, vagy kozvetlen pl DOS-t bootolva is mukodott (ha be volt kapcsolva a power on keyboard any key, akkor be is kapcsolta a gepet). Azt nem tudom, hogy ezt megcsinalta-e az MS a sajat gepen. Tenyleg nincs masfajta keyboardom, csak Bluetoothos, kiveve a regi PS/2-es, ami a retro PC-hez van hasznalva. Itt most pedig, csak a BT-s keyboard van nalam.

Új hozzászólás Aktív témák