Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz KROK640 #112334 üzenetére

lejjebb annal az Anandtech-s GF2GTS tesztnel is az volt a trukk, hogy 640x480-ban neztek a Quake3-t

de akkoriban is mar 800x600 meg inkabb az 1024x768 volt az altalanosabb felbontas, amit a gamerek gyakorlatban hasznaltak, ahol nem (annyira) CPU limites a tema, es meg ennyi se lenne a diffi

sot, az olcsobb Duron melle mindig egy jobb szintu VGA jott ki az ugyanannyi ammobol, ugyhogy valojaban az volt a gyorsabb gep jatszani

GF2GTS helyett vettel egy GF2Ultra-t vagy karcosan egy GF3-t, akkor azzal mindig tutira jobban jartal game kozben...
    Win alatt meg pont qrva mind1 volt, a web-n se volt elonyod-hatranyod belole
    mikozben pont annyiban volt a gep is, mint a P3 a GF2MX-l :DDD

....csak a marketing, meg a gigaherc bűvölet csapdájába sokan beleájultak ész nélkül

99%-ban eleve nem unlimited ammo van/volt egy PC-re szanva, hanem ebbe a keretbe KELL beleferni, es pont
    nincs +50-100k

regebben neha irogattam en is itt a "milyen asztali gepet vegyek" thread-ben, de...

jottek az esz nelkul "osszekillkelgetem mindenbol IS a legdragabbat" ajanlasok a kerdezonek, hogy i7-7700K meg a fullsize Z270 istenfasza csucsdeszka meg 2x8GB RAM ....eeees ennyinel el is fogyott a 200k-s kassza :U
    csak ez igy meg pont be sem indulna

es nem ertette meg az ember, hogy 200k-bol kene megoldani a feladatot es nem 400k-bol

akkor meg nem voltak tobb szazezres VGA-k se, mint ma...

• hobizoli

nagyúr

válasz KROK640 #112334 üzenetére

kesobb egy i3-7350K-m volt Z270-s deszkaban ;]

kerdeztek miert nem vettem inkabb i5-7400-t
    mert az 4.2GHz helyett csak 3.5GHz bááááástya
    amire hasznaltam, arra meg a magas egyszalas teljesitmeny kellett inkabb es a game meg nem hasznalt 2 szalnal tobbet, akkor se a 10+ is van
    Win10 meg ugyis szetdobja

meg az i3K-t lehetett (volna) huzni is 4.5-4.6GHz-re a Z-s anyulapban

Új hozzászólás Aktív témák