Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockland
tag
Heló, van egy fx8350-em és hirtelen elszokott menni az áram ilyenkor megbolondul a gép default-ra állítja a dolgokat indításnál vagy valami ilyesmi, és bekapcs után csak 4 magot lát a gép, hogy tudnám a másik 4-et előhozni? (lap:gigabyte ga 990fxa-ud3)
-
Rockland
tag
Heló, egy FX8350-hez egy jó lapot hardverapró-ról tudna valaki linkelni légyszi? Köszi!
-
Rockland
tag
-
Rockland
tag
válasz belaazallat #75170 üzenetére
Neem, most már átírtam fx 8350-em van alap órajelen, és asrock 970 extreme 4 lapom, A1 B1 foglalatba ugyan az corsair vengeance, az A2-be corsair vengeance lp vagyis 3x4gb
-
Rockland
tag
Heló, pár napja vettem egy lapot és procit, volt egy régi pasztám, azt rákentem, és bekapcs után proci terhelésnél (kb 90%) elkezd szaggatni a játék (leesik az fps pár mp-re aztán vissza) ha játszok, a videó pl a hangon is hallani, az egér stb. Nem tudom most valami elronthattam? órajelek a gyárin vannak átlagba 55 fokos a proci, néha lejjebb megy, valami ötlet?
-
Rockland
tag
válasz ViZion #27468 üzenetére
de utána megcsináltam ahogy mondtad, és sztem nincs LLC néztem de nem láttam
és az mitöl lehet hogy amikor uj lapot nyitok böngészöbe kis kockákat látok egy pillanatra, most hogy állitgattam a procin utána eltünt, és most megint viosszaraktam h ne kékhalálozzon, és megint látom a kockákat
[ Szerkesztve ]
-
Rockland
tag
cpu nb:1.250v
cpu: 1.325v
kékhalálozott, feljebb raktam cpu-t 1.350-re, eddig jó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- Magisk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Ryzen 5 3600
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest