Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Jelenleg akkor úgy áll a dolog hogy talán a 2600k-t tudja megfogni... viszont annál szerintem drágább lesz mert az árfolyamok az egekben vannak, és új termékről beszélünk
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Tán nem fizikai 8 magról beszélünk a bull esetében? Nem vagyok jártas AMD-ben bocs ha láma a kérdés!
Amúgy hogyha nem lehetne megvalósítani ez hogy készül?[link] A leírásban 45nm van![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Csak mint érdekességet hoztam fel...
Asszem mostmár kezdem kapisgálni a Bullt is... Köszönöm a felvilágosítást... Bár váltani nem fogok rá, mert nincs számomra értelme kívánom hogy aki alternatívát lát benne használja egézséggel!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz atti_2010 #186 üzenetére
Kinek pénzrabló? Régen az AMD-nek is voltak 1000$-os cuccai procifronton... És addig míg a dominancia az intelnél van, és viszik is a domináns cuccait addig ennyiért fogja adni... Nem kötelező megvenni, háborogni is felesleges... ha sok pénzed lenne te is vennéd
-
Cybertrone
veterán
válasz atti_2010 #193 üzenetére
Én nem dícsértem.... messze áll tőlem... viszont nem is szidtam mint te! Köztes vonalat érdemes képviselni, és nem fennhangon kommunikállni a másikkal... Ez amolyan Fórum etikett Amennyiben nem tetszik a véleményem írsz ellenvéleményt, mindezt normális formában... ha érzed hogy nem megy akkor kérlek ugord át, és nincs gond!
-
Cybertrone
veterán
Ott a linkelt teszten a képeken ez teljesen megbízható forrás? Csak mert 1-2 képen olyan adatok vannak mint pl egy q6600-as adatai... benchek, linx teszt közbeni gflops stb stb
Ez a nagy bulldozer?
Mégis hol fog ennek az ereje kijönni?"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
-
-
Cybertrone
veterán
Biztos hogy driverel táp van akkor... eleve semmit sem számol úgymond magas felbontásban, legalábbis töredékét annak amit alacsony felbontásban... szart vág itt a gumi, de majd kiderül!
-
Cybertrone
veterán
Mi erre a garancia... nem tudjuk hogy éppen most ugyan az a beállítás, avagy sem... ilyenekre nem lehet alapozni!
BFBC2 is használja a magokat derekasan, azt is lehetne nyomni!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Ez esetben a 6 magos cucc több blokkot számol a 4 magos cuccal szemben, és így jobb eredményt lehet elérni? vagy fordítva? Nem egy ember járt úgy hogy ment kocsival a városban és egyszer csak elfogyott a város, és a semmiben volt majd pár sec múlva töltődött a city
(Halkan jegyzem meg ha előbb tudok a tesztről, akkor adtam volna egy 580-at a teszthez, és akkor azzal meg lehetett volna ejteni nv-re is tesztet, mert ha egy full AMD cuccal jobban megy mint egy nv + AMD kombóval az azért elég nagy görénység![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Mik az elso benyomasok?
-
Cybertrone
veterán
Nekem 6 magos intel van... Az amd azokkal miert nem vetette ossze a cuccost? Esetleg magas felbontason az ellen is megmaradna az a mrresi hibahatarnak beillo 1-2 fps elony a fennt emlitett bf3 tesztben? Kicsit tobbet vartam, ez meg nem bulldozer, csak kismunkagep...
-
Cybertrone
veterán
válasz atti_2010 #317 üzenetére
Az atlag mikor fog olyan programokat hasznalni? Kb 10ev mulva... Hol lrsz ez mar addigra... Mellesleg majd 2 eve lehet venni 6 magos procikat, es eddig a munkaprogikon kivul semmi nem hasznalta ki oket! Most van 1-2 olyan game ami 4 magnal tobbet is megmozdit,vde ott sem szamottevoen hasznalodik a proci.
Mellesleg a bull dobozan ott van hogy a vilag elso 8 magos cucca, es megis a 4 magos intelek ellen tesztelik oket... Amugy ha a 2500kt meg is eszi ott a 2600k amit ahogy latjuk most meg overclockolva se er utol... Es akkor a gulfokrol nem is beszeltem, es nagy szivfajdalmam hogy amd azokkal nem hasonlitgatta olyan boszen ossze mint a kistesoval!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz atti_2010 #322 üzenetére
Hasznaltan nincs annyi, en 90ert vettem az enyemet... A teljesitmenyhez metten jo vetel volt... Mellesleg ha nagy betukkel hirdetik azt hogy az elso 8 magos cucc ugyan had tegyem mar oda az en 6 magos cuccomat, vetelar gigyelembevetel nelkul... Amugy mig volt 130ert vadi uj 970et lehetett venni...
Mellesleg az ilyen elorrmutato technologiak szepek, csak hoza kell tegyem hogy a jelenben elunk, es mire eljon a jovo ez sehol sem lesz, max egy ujabb erre epulo architektura![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz atti_2010 #333 üzenetére
Biosfrissites utan mindben menni fog... De nelkul! Ugyteszel mintha a bull minden regebbi am3as cuccban menne... Sokan kedeztek ezt mar...
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
-
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
Igen arra gondoltam... Meg ugye a cata globalis driver lett talan azzal? Bar ketlem... Mellesleg a bf3 tesztben 6 magos intel mer nincs? Az vajon hol lenne a bullhoz kepest, mert jo hogy draga de letezik, es hasznaljak sokan!
-
Cybertrone
veterán
Szerinted miért halasztották el a megjelenést nem egyszer? Ők sem erre számítottak, és mindeddig próbáltak javítani rajta, ami nem igazán sikerült! Kellet volna ennek még idő, csak sajnos a marketing miatt valamit piacra kellet dobni
Hogyha a win-ben esetleg másítanak még gyorsulhat ezt Abu is elmondta, de nem annyit hogy egyből túlszárnyal mindent.... Meg ez az első stepping a többi lehet még akár jobb is(hozzáteszem az sem váltja meg a világot ha kijön egy új stepping)!
Amit viszont tényleg nem értek hogy miért fogyaszt ez olyan sokat , Hatalmas étvágya van neki, ami a teljesítményhez mérten irreális... Nem jó ez úgy ahogy van!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Az órajellel szerintem nincs gond... szépen ketyeg a cucc! Viszont aki azt hírdette hogy SB-vel lehet igazán fűteni az nem normális... gondolom ez akkor reaktor ha az kazán!
-
-
Cybertrone
veterán
válasz KillerKollar #406 üzenetére
Az ördög nem alszik, és a dolgokból azt veszem ki hogyha rájönnek hogy nem AM3+-os lapban halt meg akkor viheted cserére a szeméttelepre...
-
Cybertrone
veterán
válasz ->Raizen<- #412 üzenetére
Ócsárolni nem kell... Minden új technológiában vannak csapdáák, amibe most belement a bull is.... egyetlen hátránya az hogy megelőzte a korát, és mi a jelenben élünk, nem pedig kb 1-2 évvel előrébb!
KillerKollar:
Meghalni nem fog szerintem... Viszont a proci nem csak laptól halhat meg.... egy rossz táp miatt is akár.... stb stb... itt a kérdés azon van hogy gariztatnák e, hogyha baj lenne! Mondjuk ha nem mondod meg milyen lapod van nincs gond, vagy kamuzol valamit stb stb![ Szerkesztve ]
-
-
Cybertrone
veterán
Az jó....
Viszont ettől a mi cuccunk is gyorsul majd?
Meg a nekem linkelt anyagban az van hogy majd csak a win8-ban lesz ilyen... Akkor még lehet várni! Viszont a gyorsulás nem valami vehemens... ezzel együtt még leveri az SB mint vak a poharat![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Minek adták akkor most ki? most mondjam azt hogy magukat járatják le ezzel a cuccal, ami a beígért dolgokból szinte semmit sem villantott? És ennek tetejébe még szoftveres oldalról is katasztrófa!
-
Cybertrone
veterán
válasz FireKeeper #483 üzenetére
Nézzél meg pár tesztet... a fogyasztás majd a 2*-e a sandyének, és némek programban az alap órajeles sandyt 4.6ghz körül érte utól
-
Cybertrone
veterán
Az AMD is elkészítette a kis táblázatát hogy mennyivel fog itt meg itt gyorsulni a cucc... Most akkor ők levonhatnak következtetést számokban, és én nem okkumlálhatok?
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Nem tudod ez eddig jellemző volt a nagy AMD fanokra hogy fikáztuk az i7-ket hogy fúúú há mennyit eszik feleslegesen.... fú semmi se használja ki.... fúú melegedik...
Na tessék itt a Bulldozer... cirka 300w-ot eszik... több tranyó több hő... lassú mint a tetű... és még drága is... de ez a fasza mert AMD"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz atti_2010 #568 üzenetére
Végülis 300w az semmi szarni bele
Borokafa:
Nyitott vagyok beszélgetésre ha esetleg van észrevétel Én eddig mindíg csak ezeket halottam megszállot AMD tulajoktól... most az van hogy a fagyi visszanyal...[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz atti_2010 #580 üzenetére
Majd win8 alatt lekapcsol, addig csak a megok alapórajelre mennek vissza Mellesleg itt egy unlocked cuccról van szó, amit úgy reklámoznak hogy nincs benne korlát... szerinted ki fogja bekapcsolni rajta az energiatakarékosságot, és ki fogja alapon használni?
Mellesleg még mindíg nem 8 magos a proci csak 4 modulos, modulonként 2 munkavégzővel... nem ugyan az"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
-
Cybertrone
veterán
Hát persze.... 6 magon is kb annyira skálázódik hogy minden magot 40-50%-ra terhel... majd az kiaknázza... sőőőt Szerinted full HD-ban kell a nagyobb procierő a vga ellenében vagy kis felbontáson... Aki kis felbontásban gamel, az nem vesz ilyen procit, mert minek, aki meg nagyban annak van értelmes vga-ja, és majd az viszi a gamet a hátán!
nyálazd át ezt a tesztet... nagyon jól össze van szedve benne minden...[link]
Ez alapján én nem azt szűröm le hogy bárhol is akkora erő maradt volna benne hogy mindent szétalázzon[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Eyefinitiben... húha... mondjuk azt hogy az a 2 fps amivel magasabb az felfogható akár egézséges mérési hibahatárnak is... Amúgymeg egy átlagfelhasználó örül a fullHD-nek, nemhogy 5760-ban tolja a gamet... ott a vga hamarabb fogy el mint akármejk proci!
Mellesleg az hogy az AMD mit mért az egy dolog... tudod nekik eladó a cucc... és láttunk már a mai nap folyamán olyan promo videót, amiben több volt a fake dolog, mint a képkocka! Én inkább hiszek 10 független tesztelói oldalnak, mint az AMD magán tesztjének... Ugyanis azon a 10 oldalon naggyából azanos erősségre jött ki a bull... milyen véletlen!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest