Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Habugi #70106 üzenetére
Egyébként bődületes feszt adsz annak a 9590esnek
Kicsit nézd meg a többi képet is. Pont azért hangsúlyozom hogy NEM lehet lefelé vinni a feszt! De akkor megint leíromNem fogad el semmit se minuszba.
Azt a még plusz fesz emelést is azért kapta,mert minuszba is plusszolja az alaplap.(ezt akartam ezzel prezentálni)
Előjelet nem fogad el,amint kiklikkelek a sorból,azonnal kitörli az előjelet.Én tökre szívesen bemutatom Neked és bárkinek Skypeon telóról,hogy nem lehet lefelé vinni. Ezt írtam ebben a hozzászólásomban,hogy nem tudom úgy levinni a feszt,mint a videóvágós ismerősömnél a Q9550-es régi gépében.
nem csoda hogy ráolvad/spikeol a hőmérséklet még a hurka AIDA stresszteszt közben is.
Már nincs több tárhelyem feltenni videót,de visszatettem alapra a bios digit részét és mint mondtam ezzel használható. Ugyanazon stresszteszt lefuttatása csak 52 fokot produkált. Videón kívül megnéztem 5 ciklust is és 56 volt a határ. High beállításokon sem megy fel olyan gyorsan 60 fölé,de felmegy egy ciklusban is. Szóval azok a beállítok lecopyzva biztosan nem jók. SorryMost viszont dobok egy szunyát,holnap kora délelőtt még megcsinálom azt,amit még leírtok
És köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- ASUS ROG Ally
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Linux felhasználók OFF topikja
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest