- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
válasz
Beretvás #63579 üzenetére
Hátlapi merevítő alatt a gyári backplate-re gondolsz? Anélkül fel sem lehet szerelni ezt a szörnyet. De más rögzítőt nem adtak hozzá. A képen is látszik, hogy picit más a szöge, mint a gépház. Stabilnak tűnik, csak a ház álló helyzetében megkapja ezt a szöget a borda.
(#63580) belaazallat: Ezt még ki fogom próbálni, de nem hiszem, hogy sokat hoz, mert a torony felső része így is hűvös. Inkább azt mondom, a hőátadással van baj.
(#63582) CMST2015: Köszi, ezt fontolóra veszem, hogy szét merjem-e szedni
(#63583) pipo112: Meg vannak húzva rendesen, a második felrakásnál mindent leellenőriztem kétszer is.
Látom, leginkább a pasztázásra gyanakodtok, ha lesz időm, megpróbálom újra, még kevesebbel, aztán jelentkezek.Köszi addig is mindenkinek!
-
mackosajt
addikt
válasz
Beretvás #63579 üzenetére
Azt a borso-bors közötti méretet mondanám inkább. Nekem ez vált be.
És nem kenegetem, megy rá a hűtő, majd azt pici meghuzas után kicsit "csavarom" jobbra-balra.
Ezután fixre húzom. Ha leszedem ilyenkor, kb. a 90-95% felület pasztát tartalmaz, vékonyan.
Elvégre a két felület elméletileg teljesen sík, csak a mikro barázdák miatt kell paszta, hogy növelje a hoatado felületet, mert ahol fém a fémmel találkozik, ott, attól jobb hoatadas nincs.Amelyik hutonek rugós a rendszere, nem kell megtepni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Assetto Corsa EVO
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest