Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
ViZion #60185 üzenetére
"1,5 V jááááj, én félek.."
Ne félj mester, másfél évnél járok, rommáterheltem/bencheltem párszor bőven 1.5V fölött is. Neked azért vannak becsípődéseid zajügyileg pl, az sokkal reálisabb mint félni tőle. (A magam részéről pl a rézf@szú bagolytól rettegek, anyai nagymama kölyökkoromban azzal ilyeszgetett elvisz ha rosszul viselkedem, márpedig ez a mai napig különös ismertetőjeleim egyike.., node ettől az FX még simán bírja/megsem érzi..
)
Amúgy a SilverArrow két TY-143-asa [link] sincs már 800-1000rpm fölé engedve, teljesen felesleges, itt pedig nem hangosabb mint a gépben levő bármelyik másik ventik..Ha valami hangos lenne arra is csak annyit mondanék, nem alszom bekapcsolt gép mellett, játék közbeni nyugalmamat pedig a Sennheiser biztosítja.
"Lehet leöntöm párszor mikor nem látja, és azt mondom a falban megrepedt vmi cső... Mondjuk víz a közelbe sincs, csak a gépben, de hátha...
"
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
ViZion #60185 üzenetére
szoftveresen nem szokásom belenyúlkálni, csak biosban állítok mindent, majd teszt. Az amd overdrive-t nem használom, volt fent a gépen, de nem jól olvassa az infokat, ezért töröltem. HW monitort és prime95 öt használom tesztelésre. Értem én hogy nem vagyok a legnagyobb tudásu fx-es, de azért annyit tudok, hogy bios, teszt, majd ujrapróba nagyobb Ghz-n. Lehet nem írtam le túl világosan (sajnos kapkodó típus vagyok), de ezeket az általad említett progikat mint föntebb is írtam csak kipróbáltam, de mivel nem tudják az elvártat nem használom. AI suite-t csak a ventik miatt tartottam meg, mert lehet másnál nem, de nálam tökéletesen szabályozza a ventiket, és jól mutatja a sensor értékeket. (bár a biosban is állíthatnám, de valahogy nekem egyszerűbb a ventiket user-esen a win alatt belőnöm. )
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest