Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
válasz
Habugi #42809 üzenetére
A 3DMark Vantage procitesztje egy érdekes állat. A PhIIX4-emet vagy másfél éve használtam 4GHz-en minden gond nélkül (játék, munka), soha egy "kékhalál" vagy megmagyarázhatatlan fagyás, anomália. Azután valamiért felraktam és elhasalt a proci. Érdekes, hogy régebbi és újabb 3DMark lefutott, de a Vantage megfogta. Kellett neki még egy pici fesz és jó lett.
-
marquuard
veterán
válasz
Habugi #42809 üzenetére
Nekem mondták tegnap, hogy minimum 10 kört éljen túl tuningolva. Ha nem a 3DMark buktatja meg, akkor egy flash videó fogja. Jobb abban a tudatban élni, hogy mindenhol stabil a cucc, nemcsak ha játszok.
Mondjuk ha eszembe jut, hogy prímeket akarok számolni puszta unaloműzésből, akkor már tudom, hogy stabil lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest