Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz Buci21 #38170 üzenetére

Igen arról beszélek! (APM Turbó nálam is egyből off persze.) A tuninggal valóban nem is volt baj, nem akartam nagyon durván tuningolni, annyit akartam, hogy tudja legalább azt amit az asrock tudott, de már ez sem ment neki tökéletesen, mert mint irtam ez az idle feszt 0.888V-ra visszavenni csak akkor tudta ha alapon hagytam, amint hozzányulsz a szorzóhoz, már csak a frekit veszi vissza a feszt nem.Tehát a tuning az ment csak az cnq energiatakarékosság ilyenkor nem megy jól, ami zavart engem! Ezt más tulaj is megerősitette, a másik két lap tudja!

A drop is érdekes, mert az asrock VRM-je legendásan szar, de még az se melegedett/droppolt ennyit ugyanazon konfigban, de lehet h szart fogtam ki, aláirom. Amugy nincs gondom a hűtéssel, a BigTyp-om az egyik legjobb CPU hűtő amit valaha is teszteltem, ez a lap felé fúj és hűti a környező dolgokat, és a VRM-et is. Ezenkívül van még 2db 20cm-es és egy 12cm házventi a szellős Corsair Graphite 600T házamban.)

kérdeztem a topicjában a 2x felpörgés utáni indulást és mindenki irta, h neki is csinálja bizony, de van akit ez nem zavart, engem viszont nagyon is!

A biosa tényleg nem olyan rossz, és nem is lényeges dolog mivel egyszer beállitod és kész, nem kell ott turkálni minden nap, de az asus-é sokkal jobban használható.

Új hozzászólás Aktív témák