Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giii

senior tag

válasz stratova #20198 üzenetére

Haver i3-3220-ast és Nvidia 650 1gb.150 volt a keret.Nem azért választottam AMD vonalat mert ...... amúgy igen AMD-s vagyok.De azt gondolom hosszútávra ne egy 2 magos jószágot válasszon.Végig néztema mostani teszteket... Lehetne ennél jobb gépet is ..... de a pénz ahogy írtad nagy úr. Alaplapnál is megvoltam lőve,de a 970 extreme 3 alapon elboldogul vele sztem .... csupán felbosszantott azzal,hogy szerinte havi 9000 huf megy el a gépre(áram).Nah mondom áljunk meg egy szóra.24/7 be sem lenne annyi amennyi.Elmondtam neki azt is,hogy tény az hogy inteléknél nem szoks a falból kicimbálni a vezetéket a falból... de azt gondolom ez az AMD konfig nem olyan rossz játékra. Anno vettem a Thuban x6 1055-öst+Club3D 6970 coolstreamet.Az 1055-ös 125W- TDp-s ,de mint tudjuk nagyon szépen alulfeszelhetők a Phenom 2-esek.Így jóval kevesebbet eszik.Igaz néhol CPU limitem van a 2,8-3,3-nál.Húznom kell,de egy jó lap is kell mert anno azon sporoltam.ami most van az 3+1-es vrm :O :B kinéztem gigáéknál az 990 FXA Ud5-öt.azzal menne a tuning.
    nah kicsit elkalandoztam.Lényeg az,ha alulfeszelem a piledrive-ot,akkor sztem nem eszik "olyan" sokkal többet az Ivy-nél. Természetesen saját vélemény.
    És ami fontos szerintem ez a gép 1-2 évnél tovább eldöcög ....max vidikarit kell cserélni

Új hozzászólás Aktív témák