- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #8948 üzenetére
A MS Azure-ben június 13-mal vált elérhetővé a Genoa(-X) [link] NEm tudom, hogy hagyományos Genoa volt-e már előtte elérhető.
mindenesetre ha jól értem, akkor az AWS-ben a Genoa most, 2023-08-15 napon vált elérhetővé. [link]
Az a fura, hogy az Oracle is idén júliusban jelentette be az GEnoa-val szerelt E5 elérhetőségét [link]
A GCP-nél még nem találtakoztam sem Genoa, sem Genoa-X, sem Bergamo említésével.Több mint háromnegyed éve jelent meg a a Genoa és persze az asztali Zen4. Máskor is ilyen lassan szokott menni a terjedés, vagy most tényleg nem volt érte akkora kapkodás?
Lehetett valami korlátozó tényező? Pl DDR5 szerver ramok elérhetősége, vagy a új platform (szerver-alaplap) validálása? Vagy csak ennyire limitált mennyiségben tud az AMD Genoa-t szállítani, hogy mondjuk 2-3 havonta tud egy-egy nagyobb ügyfelet kiszolgálni csak?Még a GCP hátra van. De lehet, hogy ők sincsenek messze lemaradva.
És utána vajon mi fog történni? Tavaly tavasszal elég látványosan zuhantak be a zen3 árak - 5600G, 5700G, 5500, 5700X megjelenésével. Vajon ha a nagy cloud szolgáltatókat kiszolgálták, felszabadulnak az chipletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest