- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S_x96x_S #7385 üzenetére
Nem, nem választott, hanem alkalmazkodott a helyzethez, miszerint a chiphiányban elmozdult a drágább szegmens felé, azzal a mennyiséggel amit le tudott gyártatni, és simán el tudta adni "elengedve" azt a piacot, aminek a megerősödését köszönhette. Kicsit máshogy hangzik.
Persze hogy nem kell kiélezni, és persze hogy jó a verseny. És ez mennyivel máshogy hangzik, mint a "Emiatt a Raptor és az Alder nagyon gyorsan elavul" meg az avx512-es hurráoptimizmus, aminek borítékolható a vége.
#7387hokuszpk: Mivel a táblázatot én szedtem ki a cikkből, láttam hogy egyet támogat a zen4 és egyet nem. Pont ezért léptem túl rajta. Azt viszont eldönthetjük végre, hogy az utolsó 3 gen ugyan azt a halmazt támogatja?
-
carl18
addikt
válasz
S_x96x_S #7385 üzenetére
Igen, erről van szó ha drága lesz a AMD majd a piac eldőnti van-e létjogosultsága. Ha valami drága vagy úgy gondolod nem éri meg az árát nem kell megvenni.
Egy biztos az intel is fog majd árat emelni, de azt nem tudni pontosan milyen mértékű lesz. Lisa Su mamival csináltak valami riportott, ahol azt mondta ők azt akarják az AMD is prémium termék legyen vastag árazással. Innen látszik ők se szeretett szolgálat, és csak azért volt olcsó Zen/Zen+ Mert nekik meg kellet vetniűk újból a lábukat a piacon.
Azért az tegyük hozzá valamilyen szinten az is ígaz, hogy a 7 és 5 nanométeres gyártásnak magasabbak is a költségei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged