Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Nem, nem választott, hanem alkalmazkodott a helyzethez, miszerint a chiphiányban elmozdult a drágább szegmens felé, azzal a mennyiséggel amit le tudott gyártatni, és simán el tudta adni "elengedve" azt a piacot, aminek a megerősödését köszönhette. Kicsit máshogy hangzik.
Persze hogy nem kell kiélezni, és persze hogy jó a verseny. És ez mennyivel máshogy hangzik, mint a "Emiatt a Raptor és az Alder nagyon gyorsan elavul" meg az avx512-es hurráoptimizmus, aminek borítékolható a vége.
#7387hokuszpk: Mivel a táblázatot én szedtem ki a cikkből, láttam hogy egyet támogat a zen4 és egyet nem. Pont ezért léptem túl rajta. Azt viszont eldönthetjük végre, hogy az utolsó 3 gen ugyan azt a halmazt támogatja?
-
carl18
addikt
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Igen, erről van szó ha drága lesz a AMD majd a piac eldőnti van-e létjogosultsága. Ha valami drága vagy úgy gondolod nem éri meg az árát nem kell megvenni.
Egy biztos az intel is fog majd árat emelni, de azt nem tudni pontosan milyen mértékű lesz. Lisa Su mamival csináltak valami riportott, ahol azt mondta ők azt akarják az AMD is prémium termék legyen vastag árazással. Innen látszik ők se szeretett szolgálat, és csak azért volt olcsó Zen/Zen+ Mert nekik meg kellet vetniűk újból a lábukat a piacon.
Azért az tegyük hozzá valamilyen szinten az is ígaz, hogy a 7 és 5 nanométeres gyártásnak magasabbak is a költségei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi