- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Érthető és jogos is amit írsz, csak valahogy itt is más az elmélet és a gyakorlat. Jól hangzik, hogy hozzáértő emberek szakmai keretek közt megvitatják a dolgokat, de a valóság az, hogy a szakik egymásközt sosem elemezgettek ott. A topik amióta csak követem arról szólt, hogy kevésbé hozzáértők találgatásait, számolagatásait, félreértelmezéseit javítják ki vagy véleményezik. Ha megnézed például az említett AIDA fejlesztők hozzászólásait, az igazán értékesek szinte mind reakciók az ilyen kevésbé kompetens megnyilvánulásokra vagy szimpla válaszok az olyan laikus érdeklődők kérdéseire mint amilyen én is vagyok. Ezért is kedvelem nagyon az olyan emberek hozzászólásait, mint Fiery. Mert tudom hogy nem vaktába beszél mégis veszi a fáradságot, hogy magyarázzon olyan dolgokat is amiről esetleg már többször volt szó korábban és az ő szemszögéből talán triviális.
Ezzel szembe a topicgazda mit tett hozzá a fórumhoz? Gúnyos, fenyegetőzős, kioktató hozzászólások között nagyritkán belinkel valamit....A vadhajtások és eltévelygések kezelésére meg bőven elég lett volna az is, amit pl te is csináltál párszor: röviden rámutatni miért értelmetlen a felvetés vagy miért nem oda való a téma. Számomra ezek a hozzászólások is érdekesek voltak sokszor.
letepem: Teljesen egyetértek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Proxmox VE
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Sweet.tv - internetes TV
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest