Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
Igen, erre én is gondoltam, de a Phenom II B55 után furcsa volt, mert ott a négy magosítás után egyáltalán nem mutatott maghőt az everest. Ráadásul ilyenkor, ha látja az ember ezeket a magas értékeket, akkor ott bujkál a kisördög benne, hogy mi van akkor ha tényleges értékeket mutatja a progi...
.prime95 alatt 80fok
-
Beri
addikt
1-2 óra blend után már nem igazán szoktak elhasalni processzorok, de mindenki másban hisz, mert 100%-os módszer nincs, csak folyamatosan egyre kisebb az esélye annak, hogy az OC nem stabil. Ha nem gond, hogy pörög a CPU, hagyd futni minél tovább. Én a végleges OC-t egész éjszaka blendelni szoktam. Ha megéri a reggelt, stabilnak nyilvánítom
A BIOS-ban az a max cpu voltage szerintem sima cpu voltage akar lenni, csak attól max, hogy annál többet nem ad (lefelé viszont változik a fesz a C&Q miatt). Simán emelheted bőven 1.325 fölé is, ha meg bírod hűteni.
-
Zseebacsi
tag
Torry: Miért akarod te a 3,1ghz es procidat 1350en járatni 1,15v-al? az csak a cool &quiet mód (nyugalmi állapot) ott neked soha nem fogja betölteni a windowst! pont tegnap teszteltem az alulfeszelést(nekem is ilyen cpu-m van) és minimum az 1,2v kell neki 3,1 Ghz-en. én beállítottam 1,25re és igy is 10-15 fokkal hűvösebb a procim!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest