Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
VGA-ra most nem akarok költeni 30 000-et.
Majd figyelem az árakat és amikor olcsóbb lesz, akkor veszek egyet. És akkor mehet majd CrossFire-be is az alaplapival. 
Meg amúgy is csak nyáron van időm játszani, és amikor nem játékra kell a gép, akkor a monitort átdugnám majd az integrált VGA-ra, hogy kevesebbet fogyasszon. Tudom, hogy már most is vannak idle-ben 10-12W-ot fogyasztó karik (HD 5750-est ajánlották), de mi van akkor ha már nem lesznek, csak 30-40W-ot fogyasztók?Tudom, az alaplapnál az UCC-t kell figyelni, hogy melyik támogatja. Akkor lehet egy X3-asnál maradok, még meggondolom. 2 év múlva úgysem fog semmit sem érni, akkor meg minek költsek többet rá.

Én azt olvastam, hogy a SB850 támogatja már a CrossFire-t is. Szerintem jól jön ez a funkció egy későbbi VGA bővítésnél. Viszont most alaplap keresésnél találtam olyat is ami nem SB850 (7xx) és az is támogatja, akkor nem tudom a cikk írója honnan vette ezt. (Egyébként tegnap olvastam először erről a funkcióról. xD)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd figyelem az árakat és amikor olcsóbb lesz, akkor veszek egyet. És akkor mehet majd CrossFire-be is az alaplapival.