- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
joker1220 #4163 üzenetére
Köszönöm szépen a rám vonatkozó részt
.
A múltkor feltett kérdésemre kiderült a válasz. (Hogy miért van az, hogy több tesztelt alaplappal nem indult egy B55, de valakinek működik egy Asrock-kal.)
Egy Windows-t nem betöltő B55-tel kipróbáltam Asrocknál az L3 Allocation menüpont átállítását BSP only-ra és beindul a Windows, igaz összeesik a kép elég hamar. Így ha valami apró hiba van csak a cache környékén, akkor lehet esély, hogy beinduljon, de a teljesítmény rovására. Ez is egy olyan processzor, hogy Hybrid állásban Gigabyte lap esetében lekapcsolgatott magokkal sem hajlandó elindulni. Ha valami ennyire nem akar működni, akkor nincs is értelme foglalkozni vele. -
deathtania
senior tag
válasz
joker1220 #4163 üzenetére
most kipróbáltam, hogy minden magot letiltottam, kivéve természetesen azt, amit helyből nem enged a bios. eredmény: ugyanaz, mint amit fentebb leírtam. ugyanazt produkálja, pedig elvileg csak 1db jó mag van bekapcsolva. szal már nem értem. szerintem a lap lesz a ludas a dologban...
majd akarok egy menetet csinálni úgy is, hogy az F1es biostól kezdve az F8asig mindegyikkel kipróbálom, hátha valamelyikkel sikerül. csak ez megint egy zsák idő... ezért is lenne jó valakinél kipróbálni, mert ha tényleg nem jó a proccom+esetleg a lap sem alkalmas rá, akkor meg felesleges napokat ezzel eltöntelni
Új hozzászólás Aktív témák
- 14900K FÉLGÉP - Minden garis - Kedd estig, utána bontom
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest