- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbal65
aktív tag
válasz
#65675776 #3184 üzenetére
Ugye AthlonII x3 435 2,9GHz. Magokat próbáltam feloldani 1x... nem indult a gép, hanem csak sárga volt a monitor led és pörögtek a ventik... Ekkor a Firmware normálon volt, ACC ALL core-on, és a 2mag tiltás opció disableden...Ekkor nem csiált ugye semmit. Elem kivesz majd default bios betölt... beléptem, ekkor a Firmwaret Hybridre állítottam az alap normálról, az ACC-t Autora... így bebootolt a win7, de csak 3magot látott, szal a magfeloldás sikertelen volt. Ekkor a feszekhez nem nyúltam hozzá, minden maradt alapon vagyis auton.(természetesen, mikor láttam h 3mag van, kikapcsoltam a gépet és az elemet is kivettem). Most az a szitu, hogy kiváncsi voltam az alaphűtő hangjára. Oké OCCT benyomom és meglepődésemre nem működött a core1 mag. (persze vmikor a core0 vagy a core2 miatt ír error-t). LinX se bírja 1 percnél tovább. Ezekután tanácsotokra próbáltam a procinak több feszt adni,1,42->1,45V és a Ram időzítéseit is meglazítottam 9-9-9-24ről 10-10-10-25-re +1,65V-ra a feszt belőttem és az NB-nek adtam 1,2V-ra feszt. Ekkor az OCCT-t indítottam, de szokás szerint hibázott 1 percen belül. Ezután elem ki majd újra load default bios. Leszedtem a memtestet (86+) és legelősör 93 hibát talált. Oké mondom ram baj lesz. Másnap nyomtam még1-et h ugyanazok a memóriacímek hibáznak e.. 2.-jára 89hiba volt, azután 3. tesztnél 39 és az utolsó 2próbálkozásnál meg mikor lefutott a pass teszt, akkor nem volt hiba!! Prime small fft's tesztje jól bírja a gyűrdést, néha áll le vmelyik szál de egyre kevesebbszer csinálja. Blend tesztnél meg Large FFT's-nél meg hamar error lesz, mert ramot is tesztel keveset. Na tudom 1 regényt írtam, rmélem kielégít mindenkit és a bios mostis defaulton van. Mit állítsak szerintetek, hogy próbáljam meg újból?
Hnap megpróbálkozok: 10-10-10-25-tel, olyan 1066-os rammal 1,65V-os fesszel. Procinak adok 1,42V-->1,45V-ot és az NB-nek 1,2V-os feszt. Adjak a CPU NB-nek feszt egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged