- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
#153 Amazonas: Chrome tiszta telepítés, nem raktam fel 1 plugint-sem, VLC plugin sincs. Ha csak 1db videostreamelő lap van nyitva akkor is nagyon magas a processzorterhelés.
Természetesen nem ragaszkodom a Chromehoz, de mivel 1440p monitort használok, ezért szeretném ezen a felbontáson "élvezni" a videókat is. Edge az nem adja be csak max 1080p minőségben, Firefox, Chrome már engedi 1440p-ben is lejátszani, csak nagyon terheli a processzort és akad.#154 solfilo: Újraraktam a Chrom böngészőt, sajnos semmi változás.
Az i7 4790k proci márpedig akadásmentesen viszi a youtube 4k-t, hogy van-e IGP gyorsítás azt nem néztem, csak egy feladatkezelőt ott 20-30% processzorterhelést mutatott.
Az Intel displaydrivert természetesen felraktam, anélkül egy 1080p videó is diavetítés volt.
Általában van VGA a gépben, de a teszt erejéig természetesen kivettem.Igaz amit írsz, az A8-9600 hardveres videógyorsítás 1080p-ig működik (Windows feladatkezelőben látni hogy dolgozik az IGP is) de sajnos a processzorterhelés akkor is magas. Próbáltam Edge, Firefox, Chrome böngészőket, ezek közül a Chrome terheli legjobban a processzort, Edge legkevésbé.
Az A8-9600 az AMD adatlapja szerint szorzózármentes, szerintem inkább a Gigabyte alaplapom gyengesége hogy nem lehet húzni, de ezt a procit nem is nagyon van értelme, egy r7 2600,2700-at már inkább.
Csak 1 kijelző van a gépre dugva, a FullHD TV-t egyre kevésbé használom.
Driver verzió: most épp 17.12, de frissebbel is úgyanúgy gyenge eredményt ad.Próbaképpen beraktam egy rx570-et az A8-9600 mellé (driverrel együtt természetesen), de sajnos úgy is szaggatnak a youtube videók, ki érti ezt?
Én hajlok rá hogy alaplapi BIOS, vagy valamilyen driver anomália húzódik a háttérben, de nem játszom vele tovább, letöltőgépnek/videónézős gépnek marad így, ha kell a kraft arra meg ott az i7.
Ha megjelenik végre az új 3xxx-es Ryzen széria akkor atváltok arra a "gamer" konfiggal is, GTX 1080 TI-vel karöltve, remélhetőleg jobban kihajtja majd mint a korosodó i7 4790k.Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Egérpad topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest